19 Aralık 2012 Çarşamba

Avusturya’nın Dört Tepe Kadrosunda Sürpriz Yok





Aralık sonunda başlayacak olan Dört Tepe Turnuvası için Avusturya takımında sürpriz yok

Baş antrenör Alexander Pointner şimdiye kadar bu sezonda Dünya Kupası’nda yer almış, öne çıkan yedi atletin isimlerini Dört Tepe Turnuvası için belirledi.

 Gregor Schlierenzauer, Andreas Kofler, Thomas Morgenstern, Wolfgang Loitzl, Martin Koch, Michael Hayböck ve Manuel Fettner Oberstdorf ve Garmisch-Partenkirchen’de yapılacak yarışmalarda Avusturya Kayak Federasyonu’nu temsil edecekler. Innsbruck ve Bischofshofen’de yapılacak yarışmalarda ilaveten bir de ulusal grup yer alacak.

 
Pointner: "Çok iyi bir takımımız var"

 "Herkes çok iyi performans gösterdi. Kazanabilecek beş atletimiz var. Şimdiye kadar güzel sonuçlar elde etmiş olan Manuel Fettner ve Engelberg’i 15. bitiren ve hala gelişme potansiyeli olan Michael Hayböck’le beraber çok iyi bir takımımız var.” diyerek kararını anlattı Alexander Pointner.

İki Kıtalar Kupası yarışması kazanan ve halihazırda genel klasman lideri olan 19 yaşındaki Stefan Kraft da Innsbruck ve Bischofshofen’de yeteneklerini sergileme şansı elde edecek. Daha sonrasında da kendini Gençler Dünya Şampiyonasına hazırlayacak.

 28 Aralıkta, Avusturya takımı iki favorisi Schlierenzauer ve Kofler’le beraber, Erdinger Arena’da elemelerin bir gün ardından 61.si başlayacak olan Dört Tepe Turnuvası için Oberstdorf’a gidecekler.



Kaynak: http://berkutschi.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder