4 Aralık 2012 Salı

Norveç'in Sochi’de Yarışacak Kadroları Açıklandı



Norveç Kayak Federasyonu, Sochi’de yapılacak yarışmalar için erkek ve kadın takımlarını pazartesi günü açıkladı. Buna göre 6 erkek ve 3 kadın sporcu Rusya’da yapılacak yarışlarda yer alacak.



Kadın Takımı

Tecrübeli isimler Anette Sagen ve Line Jahr’ın yanı sıra Lillehammer’da oldukça iyi bir performans ortaya koyan genç isim Maren Lundby, Norveç’i Sochi’de temsil edecek.
Norveç kadın takımı antrenörü Christian Meyer “Umarız Lillehammer’daki iyi performansımızı sürdürebiliriz.Ayrıca Anette’in puan tablosunda ilk 10’da yer almasından dolayı da oldukça memnunuz.” şeklinde konuştu.


Erkekler Takımında da Değişiklik Bulunmuyor

Kuusamo’da Tom Hilde,Anders Bardal,Rune Velta,Andreas Stjernen,Anders Fannemel ve Anders Jacobsen’den oluşan Norveç takımı yine aynı kadroyla Sochi’de yer alacak.

Ana hedeflerinin kendilerini mutlu edecek bir sonuç elde etmek ve 2014 Kis Olimpiyatları’nın da yapılacağı Sochi’ye alışmak olduğunu söyleyen Alexander Stöeckl, hafta sonu en az 2 sporcusunu sıralamanın ilk 10’unda, en az bir tanesini de podyumda görmek istedigini belirtti.

Hafta sonu Sochi’de yapılacak yarışlar, cuma günü antrenman ve eleme atlayışlarıyla başlayacak. Cumartesi ve Pazar günü ise erkekler ve kadınlar bireysel yarışlari bizleri bekliyor olacak.




 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder