5 Aralık 2012 Çarşamba

Martin Schmitt Emekliliğiyle İlgili Konuştu





Martin Schmitt bu kış sezonunun ilk Dünya Kupası yarışlarında yer almadı. Baş antrenör Werner Schuster’e göre tecrübeli sporcu 4 Tepe Turnuvası’nın Almanya’da yapılacak olan ilk ayağında yarışacak.

Dört kere dünya şampiyonu olan sporcu Oberstdorf ve Garmisch-Partenkirchen’deki yarışmalarda göstereceği performanslarının, spor hayatının geleceği hakkında belirleyici olacağını söyledi. Eğer buralarda işler onun için iyi gitmezse, Martin Schmitt kariyerini yakın bir zamanda sonlandırabilir.

Hedef 4 Tepe Turnuvası

"Hedefim 4 Tepe Turnuvasına formda olup, bütün ayaklarda yer almak.” Schmitt, Alman gazetesi Bild’e anlattı. Alman Kayak Federasyonu ilk iki yarış için ulusal grup adayları çıkarabilir, Innsbruck ve Bischofshofen’de ise Alman katılımcıların sayı tekrar düşmek durumunda.
34 yaşındaki sporcu "Eğer sonuna kadar 4 Tepe Turnuvası’nda yer alamazsam ve eğer iyi olmaktan uzaktaysam, o zaman bu koynu düşünmem gerekecek. Daha sonra da bunun hala bir anlamı olup olmadığına karar vermem gerekecek.” şeklinde anlattı bild.de’ye. “Bu durumun tamamen farkındayım. Koçun beni beklemesi gerekmez. Benim motivasyonumu ve bütün bunları neden yaptığımı biliyor. Hala geri dönebileceğimi düşünüyorum. Tam da buna odaklandım. Ama daha üç-dört sene atlamıyor olacağmın herkes farkında.”


Kaynak:  http://berkutschi.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder