16 Mart 2012 Cuma

Bir Spikerin Günlüğü

Sevgili günlük,

Yarış Öncesi

Bugün harika bir yarış var. Şampiyon belli olabilir. Bardal nasıl şampiyon olur, Schlieri'ye ne lazım, hepsini araştırıp hesapladım. Bütün haberler ve röportajlar da tamam, hazırım sanırım. Yavaş yavaş yayın için ofise gideyim artık.

İki Tur Arasında


Müthiş başladı, öyle de devam ediyor. Kranjeç bu sefer kazanacak galiba. Ayrıca Bardal-Schlieri ilişkisi de tuhaf oldu. Reklamda yine bütün olasılıkları hesaplayayım da hazırlıksız yakalanmayayım. Yalnız galiba Pazar gününe kalacak iş, çünkü Bardal iyi gözükmüyor, bugün garantilemesi zor gibi. Neyse, ikinci tur başlayacak birazdan, acayip heyecanlıyım.

Yarış Sonrası



------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Her şey iyi güzel de, Bardal nasıl kazanır, Schlieri'nin ne yapması lazım derken beraberlik olayını hiç hesaba katmadım. O kadar araştır, çalış, yayın sonunda şabalak şabalak hesap yapmaya uğraş... 

SON HESAP:

Pazar günü için eleme yok. Dünya kupası ilk 30'u (eksiklerin yerine de onlardan sonrakiler) atlayış yapacaklar 2 tur. Mantıken Bardal'in ilk 30 dışında kalma şansı yok gibi gözüküyor ama Slovenya ev sahibi olduğu için ulusal kadrodan birilerini sokabilir. 4 kişilik kotaları var. 4 ilk 30'da zaten şu anda 4 Sloven var (Kranjec, Prevc, Sinkovec ve Tepes), gel gör ki Prevc sakat, yarışamayacak. N'olacak, 31. adamı alacağız. O kim? Damjan. Nereli? Sloven. Noldu? Hop, yine 4 tane Sloven oldu. Yani nedir? Mantıken Slovenler 4 kişi yarıştıracağı için yine 30 kişi yarışacak, Bardal en kötü 1 puan alacak. Bitti. 

KAYAKLA ATLAMA, "HALAMIN BIYIKLARI OLSAYDI" KIVAMINDA KURALLARA SAHİP SPOR...

Alakasız Not: Bu arada yayına soru alıyoruz, almaya da devam edeceğiz, hatta sormayanın final turunda televizyonu bozulsun da, sorular "Ozan Abi" diye geliyor, hayırdır, sesim mi çok yaşlı geliyor, siz mi 10 yaşındasınız arkadaşım...

Sitede "izleyicilerin yaş ortalaması" anketi açacağım.



7 yorum:

  1. Evet o izleyici benim, yaşım 17 :D Sorun oluyorsa demem bir daha :D

    YanıtlaSil
  2. öeh, ciddiye alınmışım... saçmalamayın be. "panpa" yahut "aslan naber" diye yollamadığınız sürece sorun yok :)

    YanıtlaSil
  3. fermuarı kopmasaydı şu an shileri 20 puan öndeydi bir de sapporoyada gitmedi yanlış anlaşılmasın ben koflerciyim ama shileri hakediyor tek başına hakediyor

    YanıtlaSil
  4. Fermuarın kopmuş puan alamamışsın (ki o yarışta 100 puanı Bardal aldı) bi de Sapporo'ya gitmiyorsun 4 tepe sonrası istikrarsızlığını saymıyorum bile. Tüm bunlar birleşince Schlieri'nin şampiyon olması biraz "ütopik" oluyordu zaten. Gerçekçi olmak lazım tüm sezon geneline bakarsak Bardal şampiyonluğu hak etmiştir, en azından bir Schlieri hayranı olarak nacizane fikrim:)

    YanıtlaSil
  5. "Robert Kraljica" Biri Robi'yi durdursun, adam atlamada yapamadıklarının acısını uçmada çıkarıyor.
    Ayrıca Simi de durdu durdu son iki haftada coştu anlamadık yani.

    YanıtlaSil
  6. Koyu bir Norveç fanatiği olarak Bardal'i bulsam suratına vurabilirim bir tane. Adam resmen Schlieri kazansın diye elinden geleni yaptı son yarışlarda... Haketti şampiyonluğu mi? Haketti formu ile ama yinede biraz şansa bala denk geldi. Ama yinede ŞAMPİYON BARDAAAAAAL!!!! :D :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haaa bu arada dip not Ne olursa olsun Kayakla Atlama olsun hani Norveç'i destekliyip diğerlerinden nefret etme gibi bir durum yok :D sadece Norveç favorimdir her zaman okadar belirteyim onu yanlış anlaşılmasın :)))

      Sil