18 Şubat 2011 Cuma

Kojonkoski'nin Oslo Hedefi

Norveç Takımı, kendileri için şahane geçen hafta sonundan sonra Dünya Şampiyonası hazırlıkları için tekrar Vikersund’a geldiler.Mika Kojonkoski, takımın bu yılki en iyi performansına son birkaç günde kavuştuğunu düşünüyor.

“Son antrenman sürecinden çok mutluyum. Yakın zamanda hiç bu kadar iyi olmamıştık, özellikle Perşembe günü yapılan antrenman çok başarılı geçti” diye konuştu Norveç’in Fin Kayakla Atlama Antrenörü Mika Kojonkoski .

Ayrıca Anders Jacobsen’i de överek, Vikersund’da çok iyi dört atlayış yaptığını, diğer takım arkadaşlarının da çok iyi durumda olduğunu belirtti. Ama yine de Oslo’da en iyi durumda olamayabileceklerini söylemekten de geri kalmadı.

“Bugünkü antrenman sonrası sporculara birkaç gün izin vereceğiz. Takım Salı günü Midtstubakken’de yapılacak resmi antrenman atlayışlarında bir araya gelecek ve Cuma günü de Oslo’da olacağız.”

“Yaşadığımız bu büyük heyecan için çok mutluyum. Ama çok fazla hazır olduğumuzu da söyleyemem.Her zaman daha iyisini yapabilmek için bir şeyler olacaktır” diye sözlerini bitirdi Kojonkoski.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder