14 Aralık 2010 Salı

Büyük Şok: Schlieri Sakatlandı!

Kara bulutlar Gregor Schlierenzauer'in peşini bırakmamakta ısrarcı. Antrenman atlayışları sırasında düşen ve sakatlanan ünlü yıldız, Dünya Kupası mücadelesinin Engelberg'deki ayaklarını kesin olarak kaçıracak.

Kariyerinin başından beri istikrarlı bir şekilde başarılar kazanan ve ilk defa bu sezon gerçek anlamda muzdarip olduğu form düşüklüğünün üstesinden gelmeye çalışan genç sporcu, bu handikabı aşabilmek amacıyla Harrachov'daki Dünya Kupası ayağına iştirak etmeyip, Avusturya'da çalışmalarına devam etme kararı almıştı. Pazartesi günü Seefeld, Tyrol'daki HS 75 tepesinden yaptığı ilk atlayış sonucu düşen ve dizinde şiddetli bir ağrı hisseden talihsiz Schlieri'nin çekilen MR'ı sonrasında 2009 ilkbaharında operasyon geçirdiği sağ diz iç yan bağlarında kısmi yırtık tespit edildi. Normal şartlarda yaklaşık dört haftalık bir dinlenme süreci ile iyileşebilecek olan bu sakatlık, Schlieri'nin Dört Tepe Turnuvası'nı da kaçırma ihtimalinin yüksek olduğu anlamına geliyor.

David Zauner'siz Dört Tepe nispeten çekilebilir bir turnuva olabilirdi Avusturya takımı için... Schlieri'nin olası yokluğu ise Pointner'in uykularını, bizlerin de keyfini tamamen kaçırabilecek bir haber ne yazık ki...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder