21 Aralık 2010 Salı

Dört Tepe ve Avusturya Kadrosu


Thomas Morgenstern, Andreas Kofler, Wolfgang Loitzl, Manuel Fettner, Martin Koch, Michael Hayböck. Avusturya takımının Dört Tepe Turnuvası öncesinde şuanki kadrosu. Takımlar 7 sporcudan oluşuyor, dolayısıyla hala daha bir kontenjanı mevcut Avusturya'nın. Bu da tabii ki Gregor Schlierenzauer için bekletiliyor.

Schlieri geçtiğimiz hafta antrenman sırasında yaşadığı bir kazada diz bağlarında yırtılma meydana gelmişti. Dört Tepe Turnuvası'na yetişebilmek için fizyoterapisti Gerhard Köchl'le yoğun bir çalışma içerisinde. Alexander Pointner her gün Schlieri'yle telefonda konuştuğunu ve kendisinden iyi izlenimler aldığını söylemiş. Ama yine de kesin karar için Pazartesi'ye kadar bekleyecek ve ona göre takıma dahil edip etmeyeceğini değerlendirecek.

Alexander Pointner altıncı sporcunun Michael Hayböck olacağının kesinleştiğini, yedinci sporcu için ise son kararın 27 Aralık'ta verileceğini söyledi.

Ama bir ihtimal daha var ki o da kadronun Oberstdorf'taki açılışa altı kişilik kadroyla gitmesi. Böylece Gregor Schlierenzauer, Garmisch-Partenkirchen'de yapılacak olan yeni yıl organizasyonunda takıma katılabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder