15 Aralık 2010 Çarşamba

Universiade Bilet Fiyatları Açıklandı

Biletler, Universiade'ın internet sayfası ve call center aracılığıyla 01 Ocak 2011 tarihinden itibaren; gişelerden ise 12 Ocak 2011 tarihinden itibaren satışa sunulacaktır. Yarışma tesislerinin dışında ; Cumhuriyet Caddesindeki Karspor Mağazasından, Erzurum AVM ve Atatürk Üniversitesindeki Bowling salonundan satışa sunulacaktır.


Açılış Seremonisi Biletleri: (Cemal Gürsel Stadyumu) Sadece açılış seremonisinde geçerli olacak biletlerdir. Numaralı olarak satılacaktır. Bilet fiyatı 20 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulacaktır. Biletlerde öğrenci, engelli vs. herhangi bir fiyat indirimi yoktur.

Kapanış Seremonisi Biletleri: (Cemal Gürsel Stadyumu) Sadece kapanış seremonisinde geçerli olacak biletlerdir. Numaralı olarak satılacaktır. Bilet fiyatı 10 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulacaktır. Biletlerde öğrenci, engelli vs. herhangi bir fiyat indirimi yoktur.

Artistik Patinaj: Yarışmalara ait tekil biletlerdir. Yarışma olan her gün için ayrı bilet alınmalıdır. Numarasız olarak satılacaktır. Biletler 5 TL’den satışa sunulacaktır. Biletlerde öğrenci, engelli vs. herhangi bir fiyat indirimi yoktur.

Buz Hokeyi: Müsabakalara ait tekil biletlerdir. Müsabaka olan her gün için ayrı bilet alınmalıdır. Numarasız olarak satılacaktır. Biletler, 5 TL’den satışa sunulacaktır. Biletlerde öğrenci, engelli vs. herhangi bir fiyat indirimi yoktur.

Curling: Yarışmalara ait tekil biletlerdir. Yarışma olan her gün için ayrı bilet alınmalıdır. Numarasız olarak satılacaktır. Biletler, 5 TL’den satışa sunulacaktır. Biletlerde öğrenci, engelli vs. herhangi bir fiyat indirimi yoktur.

Kayakla Atlama: Yarışmalara ait tekil biletlerdir. Yarışma olan her gün için ayrı bilet alınmalıdır. Numarasız olarak satılacaktır. Biletler, 5 TL’den satışa sunulacaktır. Biletlerde öğrenci, engelli vs. herhangi bir fiyat indirimi yoktur.

Kısa Kulvar Hız Pateni: Yarışmalara ait tekil biletlerdir. Yarışma olan her gün için ayrı bilet alınmalıdır. Numarasız olarak satılacaktır. Biletler, 5 TL’den satışa sunulacaktır. Biletlerde öğrenci, engelli vs. herhangi bir fiyat indirimi yoktur.

Alp Disiplini Kayak: (Konaklı bölgesi) Yarışmalara ait tekil biletlerdir. Yarışma olan her gün için ayrı bilet alınmalıdır. Numarasız olarak satılacaktır. Bu tesiste oturarak ve ayakta seyir seçenekleri mevcuttur. Biletler, 3 TL’den satışa sunulacaktır. Biletlerde öğrenci, engelli vs. herhangi bir fiyat indirimi yoktur.

Snowboard: (Palandöken Bölgesi) Yarışmalara ait tekil biletlerdir. Yarışma olan her gün için ayrı bilet alınmalıdır. Numarasız olarak satılacaktır. Bu tesiste oturarak ve ayakta seyir seçenekleri mevcuttur. Biletler, 3 TL’den satışa sunulacaktır. Biletlerde öğrenci, engelli vs. herhangi bir fiyat indirimi yoktur.

Serbest Stil: (Palandöken Bölgesi) Yarışmalara ait tekil biletlerdir. Yarışma olan her gün için ayrı bilet alınmalıdır. Numarasız olarak satılacaktır. Bu tesiste oturarak ve ayakta seyir seçenekleri mevcuttur. Biletler, 3 TL’den satışa sunulacaktır. Biletlerde öğrenci, engelli vs. herhangi bir fiyat indirimi yoktur.

Kuzey Kombine: (Kandilli Bölgesi) Yarışmalara ait tekil biletlerdir. Yarışma olan her gün için ayrı bilet alınmalıdır. Numarasız olarak satılacaktır. Bu tesiste oturarak ve ayakta seyir seçenekleri mevcuttur. Biletler, 3 TL’den satışa sunulacaktır. Biletlerde öğrenci, engelli vs. herhangi bir fiyat indirimi yoktur.

Kayaklı Koşu: (Kandilli Bölgesi) Yarışmalara ait tekil biletlerdir. Yarışma olan her gün için ayrı bilet alınmalıdır. Numarasız olarak satılacaktır. Bu tesiste oturarak ve ayakta seyir seçenekleri mevcuttur. Biletler, 3 TL’den satışa sunulacaktır. Biletlerde öğrenci, engelli vs. herhangi bir fiyat indirimi yoktur.

Biathlon: (Kandilli Bölgesi) Yarışmalara ait tekil biletlerdir. Yarışma olan her gün için ayrı bilet alınmalıdır. Numarasız olarak satılacaktır. Bu tesiste oturarak ve ayakta seyir seçenekleri mevcuttur. Biletler, 3 TL’den satışa sunulacaktır. Biletlerde öğrenci, engelli vs. herhangi bir fiyat indirimi yoktur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder