27 Ekim 2010 Çarşamba

Elan'dan İki Önemli Transfer

Kayak markalarının rekabeti çoğu kış sporunda söz konusu. Hatta Kayaklı koşu da ve alp disiplininde markaların puan sıralaması da yapılıyor.Kayakla atlama da 4 marka kullanılıyor. Bunlar Fischer, Atomic, Rossignol ve Elan.

Slovenya markası olan ve aynı zamanda Türkiye Kayakla Atlama Milli Takımı’nın da kullandığı Elan, Jernej Damjan ve Robert Kranjec gibi iki önemli ismi kaybettikten sonra yaptığı iki transferle tekrardan adını duyurdu. Alman Martin Schmitt ve Avusturyalı Telemark Uzmanı Wolfgang Loitzl bundan böyle Elan markasıyla atlayışlarını gerçekleştirecekler.



Martin Schmitt, Slovenya’da düzenlenen basın toplantısında; “ Yaz aylarında kapsamlı testler yaptık ve kendi atlama tarzıma uygun olan malzemeleri arıyordum. Elan marka kayaklar iyi duygulara sahip olmak için eksinlikle çok yeterliydi. Geçmişte de Elan ile ilgili güzel anılarım var. Önümüzdeki sezon iyi sonuçlara imza atacağımı düşünüyorum”, dedi.

Kariyeri boyunca 4 farklı kayak markasıyla yarışan Wolfgang Loitzl ise , “Oslo’da yapılacak Dünya Şampiyonası’na en iyi şekilde hazırlanmak istiyorum. Yazın yaptığımız testler de Elan seçerek çok iyi bir tercih yaptığımı düşündüm” ,diye belirtti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder