26 Şubat 2012 Pazar

Şampiyonadan da Öte

Erzurum’da düzenlenen Dünya Gençler ve 23 Yaş Altı Dünya Şampiyonası’nın ardından Kiremitliktepe’de çok özel ve güzel bir şampiyona gerçekleştirildi. 40 metrelik tepede Türkiye Şampiyonası, 20 metrelik tepede de antrenman atlayışları yapıldı. Vasja Bajc da seremoni öncesinde ulusal şampiyonanın Dünya Şampiyonası sonrasında yapılmasının özel olmasına değindi.

Bir kaç yıl içerisinde isimlerini sadece bizim değil herkesin zikredeceği isimleri Sloven ekip, Yüksel Hoca, Necati Hoca ve İlhan Hoca ile birlikte takip ettik. Bedir Ali’yi, Arda’yı, Hilal’i,... canlı izlemek ise her şeyden önemliydi.

Önceden gitmeksek de görmesek de güzel şeylerin yapıldığını bildiğimiz Erzurum’da, bir hafta boyunca Dünya Şampiyonası’nı takip ettikten sonra Türkiye Şampiyonası ile yapılan güzel şeylere biz de tanık olduk. Yüksel Hoca’ya, Vasca Bajc’a, Bine Norcic’e, Jure Radelj’e ve emek veren herkese teşekkür etmemiz gerekiyor.






Ödül seremonisinde ilk beşe giren sporcularımıza Adam Malysz imzalı bib, antrenman atlayışı yapan sporcularımıza da Adam Malysz imzalı kartların verilmesi tüm ekibin ne kadar özel olduğunu bir kez daha gösterdi.

Hepimizin bildiği bir şeyi tekrarlıyor olacağım belki, ama söylemeden geçemeyeceğim; güzel günler bizi bekliyor. Erzurum’da verilen emeklerin meyvesini verecek olmasını bilmek, geleceğe daha da umutla bakmamızı sağlıyor.



1 yorum:

  1. Okurken tüylerim diken diken oldu , şunun sözünü şimdiden veriyim o güzel günler geldiğinde polonyalılara ateşli taraftar kimmiş göstericez :)) ve tabiki sporcu :))

    YanıtlaSil