29 Eylül 2010 Çarşamba

MUŞ'A KAYAKLA ATLAMA KULELERİ YAPILACAK

Muş’a kurulacak olan kayakla atlama kulesi için yer tespit çalışmaları başladı. Türkiye Kayak Federasyonundan bir ekip, kayakla atlama kulesi için yer tespit çalışmalarına katılmak üzere Muş’a geldi. Muş’a gelen ekip Vali Erdoğan Bektaş’ı ziyaret etti.


Vali Erdoğan Bektaş ile görüşen ekipte Slovenya Kayak Federasyonundan Sebastian Gorisek ve Branko Smoj, Türkiye Kayak Federasyonu Yetkilisi Atakan Alaftargil, Teknik Kurul Yetkilisi Erhan Dursun, Muş Hakem Komitesi üyelerinden Faysal Çavuş ve Muhtesim Tunç yer aldı.

Kayakla atlama kulesi yer tespiti için Valiliğe gelen ve burada Vali Erdoğan Bektaş ile görüşen ekip üyeleri Bektaş ile fikir alışverişinde bulundular. Konu ile ilgili olarak açıklamada bulunan Türkiye Kayak Federasyonu Yetkilisi Atakan Alaftargil, “ sadece, kayakla atlama kulesi için yer tespit çalışması yapılacak” dedi.

Kayakla atlama sporunun Türkiye genelinde çok fazla yaygın olmadığına dikkat çeken Alaftargil, “bu sporu bölgede uygun illerde yaygınlaştırmak amacı ile hazırlamış olduğumuz bazı proje çalışmalarımız var. Muş dışında bölgedeki bazı illerde de kayakla atlama kulesi için yer tespit çalışmaları yapıyoruz. Sayın valimiz ile görüşerek, yer tespiti için kendilerinin desteğini isteyeceğiz. Gerekli çalışmaları yaptıktan kayakla atlama kulesi çalışmalarına başlayacağız” dedi.

Kaynak: Haber49

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder