23 Mayıs 2013 Perşembe

Norveç Kadın Kayakla Atlama Takımı da Açıklandı

Img_2751
2013/2014 sezonunda Norveç Kadın Kayakla Atlama Milli Takım Kadrosu şöyle: Anette Sagen, Line Jahr, Maren Lundby ve Gyda Enger. Christian Meyer ise antrenörlük görevine bu sezonda da devam edecek.
Sporcular, yeni sezonu ama özellikle de ilk olimpiyat deneyimlerini yaşayacakları Sochi'yi dört gözle bekliyorlar. Sagen, Kış Olimpiyatları'nda yarışmanın çok özel olduğunu, bundan 10 sene öncesini düşündüğünde, kısa bir sürede gelmiş oldukları noktaya, ortaya koydukları sonuçlara ne kadar da mutlu olduklarını, Olimpiyatlara katılacakları için çok heyecanlandıklarını ve bunun 7-8 yaşından beri hayalini kurduğunu ifade ediyor.
Gyda Enger de, Olimpiyatlarda yarışmanın çok büyük bir hedef, önemli bir motivasyon olduğunu, bu sezon için en iyi atlayışlarını yapıp Olimpiyatlara gidecek ekibe katılabilmeyi hedeflediğini söylüyor.
Maren Lunby ise, Olimpiyatlar için önüne belli bir hedef koymadığını, ancak en iyi şekilde hazırlanabilmeyi istediğini ifade ediyor.
Şüphesiz Olimpiyat böylesine genç yaştaki sporcular açısından çok büyük bir olay ve deneyim! Umarız hem işin keyfini çıkarabilir, hem de güzel birkaç işe imza atabilirler:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder