18 Mayıs 2013 Cumartesi

2013-2014 Sezonu İçin Almanya Takımı

Yaz sezonu yaklaştıkça takımlar ekiplerini duyurmaya devam ediyor. Son olarak da Almanya takımı açıklandı. Werner Shüster'in A takımında Richard Freitag, Severin Freund, Michael Neumayer ve Andreas Wank. Bu isimlere ek olarak Karl Geiger, Danny Queck ve Andreas Wellinger A takımla birlikte çalışacak. Martin Schmitt ve Maximilian Mechler ise çalışmalarını bireysel olarak sürdürecek ve B kategorisinde bulunacaklar. Antrenmanları Rolf Schilli yönetiminde olacak.

Horst Hüttel, B statüsündeki isimler için şunları söylemiş;

"İki sporcumuza B takım statüsü vermemizin sebebi geçen sezon elde ettikleri sonuçlar. Bu çözüm sporcularla birlikte aldığımız ortak bir karardır. İkisi de oldukça motive ve yeni sezonda iyi sonuçlar almayı istiyorlar." 

Kadınlarda ise Ulrike Graesler ve Carina Vogt'a antrenmanlarda Svenja Würth, Katharina Althaus ve Pauline Hessler eşlik edecek, sezonda belli ayaklarda yer almayı umacak isimler.

Erkekler A Takım: Richard Freitag (A), Severin Freund (A), Michael Neumayer (A), Andreas Wank (A), Karl Geiger (B) Danny Queck (B), Andreas Wellinger (C) ve B statüsündeki Maximilian Mechler (B) ile Martin Schmitt (B)

Kadınlar A Takım: Ulrike Graesler ve Carina Vogt. Svenja Würh, Kathrina Althaus ve Pauline Hessler A takım ile çalışacak isimler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder