2 Kasım 2010 Salı

İsviçre Takımı Yeni Sezonda Çok İddialı

İsviçre Kayak Federasyonu’na bağlı Kayakla Atlama Başkanı Berni Schoedler; ”Yaz mevsiminin kendileri için çok iyi geçtiğini, ekibin gençlerinden Marco Grigoli’nin Continental Cup’ın son ayaklarında iyi sonuçlar aldığını” ifade etti.

Schoedler’in esas gündeminde ise tabi ki Simon Ammann ve Andreas Kuettel var. “Kuettel yavaş yavaş eski günlerine dönüyor, son yapılan İsviçre Şampiyonası’nda aldığı birincilik ve antrenmanlardaki güzel tablo bunun en önemli göstergesi.

Hedefimiz, Oslo’da yapılacak Dünya Şampiyonası’nda madalya alabilmek ve takım olarak iyi sonuçlar elde etmek. Aynı zamanda takım yarışında ilk 6’da yer bulabilirsek ana hedefimize ulaşmış olacağız. Dünya Kupası’nda ise 5 podyum ve genel klasmanda ilk 5’e girecek bir sporcunun olması beni çok mutlu edecektir.Marco Grigoli, Pascal Egloff, Remi Francais, Adrian Schuler ve Gregor Deschwanden gibi genç atlayıcılarımız da Continental Cup’ta gelişim gösterirlerse, onları da yakında Dünya Kupası yarışlarında izleyebileceğimizi” diye bitirdi sözlerini Schoedler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder