4 Kasım 2010 Perşembe

Adam Małysz Polonya'ya Güveniyor

Başlamasına bir aydan az bir süre kalan bu yılın Dünya Kupası Sezonu Adam Małysz için çok önemli olacak. Dünya Şampiyonası 22 Şubat-6Mart 2011 tarihleri arasında Oslo'da yer alacak ve Małysz kesinlikle kazanmak istiyor. Polonyalı taraftarlar için de çok önemli bir yıl onları bekliyor. Artık sadece Malysz yok, birçok podyum adayları var Polonyalılar'ın.


Małysz bu sezonun odak noktasına yeni isimler geleceğine inanıyor. " Kesinlikle birçok aday olacak ama bu kesinlikle bir Polonyalı olacak" diyor Adam Małysz büyük bir inançla.

Adam, sadece Dünya Şampiyonası madalyalarına mı odaklanacak, yoksa sezonun sonunda kadar kristal küreyi almak için mi savaşacak?

"Asıl etkinlik Oslo'daki Dünya Şampiyonası ama esas yol Dünya Kupası'dır. Yüksek başlama numarası almak ve en iyi olabilmek için en iyi şeklide atlamak zorundasın. Daha sonra Oslo da başarılı olmak için gerçekçi bir şekilde ümit edebilrsin. Bence Adam hem dünya kupasında hem de Oslo da güçlü bir performans sergileyecek" diyor Hannu Lepistö'nün yardımcısı Robert Mateja.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder