28 Temmuz 2012 Cumartesi

WISLA 2012 YAZ GRAND PRIX YARIŞMASI: 2. GÜN

         Wisla'daki ikinci günde sabah programı oldukça yoğundu. Saat 10.00'da Wisla Şehir Merkezi'ndeki bir spor salonunda Polonya Kayakla Atlama Milli Takımı çocuklar ile bir araya geldi. Bu toplantının amacı, hem sporcuların antrenman yapmaları hem çocuklara kayakla atlama antrenmanlarında yapılan egzersizlerden bazılarını göstermeleri ve çocukların da bu hareketleri denemeleri ve halkın da bu görsel şöleni izlemesi idi.

Takım, önce ısınma hareketleri yaptı ve daha sonra iki takım halinde voleybol oynadı.

Karşımda en sevdiğim sporcular, Lucasz Kruczek ve ekibi vardı ve en sevdiğim sporlardan birisi olan voleybol oynuyorlardı, üstelik de iyi oynuyorlardı. Çok keyifliydi.   
  
          Çocuklar da çok tatlıydılar doğrusu, içlerinde hareketleri oldukça başarılı bir şekilde gerçekleştiren bir erkek çocuk hemen dikkatimi çekti. Daha sonra onun halihazırda bir kayakla atlama klübünde sporcu olduğunu öğrendim. Gerçekten yeni bir Adam doğuyor olabilir!
              İşte bu görsel şölenden bazı kareler ve video klipler...
  

   

Sporcuların performansları gerçekten çok etkileyiciydi. Özellikle farklı uzunluklardaki çubuklar üzerinden seri bir şekilde zıplamaları inanılmazdı, sonuncu çubuk tahminimce 1 m. nin üzerindeydi.


Take off için yaptıkları egzersize ise Eurosport'daki yayınlardan aşinayız. 


Polonya Milli Takımı ve çocuklar birlikte bu muhteşem günü fotoğraflarla ölümsüzleştiriyorlar:)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder