18 Haziran 2011 Cumartesi

Morgenstern vs. Hannawald!

Malumunuz, ölü sezondayız (hala). Kimisi takımını açıklıyor, kimisi yeni hocalarını... Yok efenim sporcular tatil fotoğraflarını paylaşıyor, kamplarda yaptıklarını anlatıyor vs...

Haber bakınırken, sağ olsun grandmaster Onur Salman twitter'dan bir haber yolladı geçende. Nasıl olmuş bilmiyorum ama, biz blog efradı aynı anda atlamışız haberi.

Geçtiğimiz günlerde EURO 2012 elemelerinde Avusturya-Almanya maçı oynandı geçenlerde. Maç gününde, maç öncesi organizasyonlardan birinde Swen Hannawald ve Thomas Morgenstern de güzel bir olayla görücüye çıkmışlar.



Swen Hannawald sporu bıraktığından beri(2005) Touring Cars'da yarışıyor, ADAC GT Masters pilotlarından birisi kendisi. Malum, kayakla atlamayı bırakan drag yarışlarına falan girişiyor, Swen de yapmış. Morgi de ona ayak uydurmuş, kapışmışlar. Hannawald'in BMW M5, Morgi'nin Wolkswagen Scirocco kullandığı yarışı daha tecrübeli olan Hannawald kazanmış. Morgi de yarış sonrasında; "Önemli olan tamamlayabilmekti, ki bunu sağ salim yaptığım için çok mutluyum. İlk "gerçek" yarışımdı ve inanılmaz keyif aldım. Sanırım ben de kayakla atlamayı bıraktıktan sonra yarışanlar furyasına katılacağım." demiş.



Red Bull kayakla atlamanın içine bu kadar girmeyeydi iyiydi... Yakında düz duvara tırmanacaklar.

2 yorum:

  1. Valla ölü sezon kötü oluyor. Kışın ne güzel Ski Jumping izliyorum. Süper keyifli. Yazları ara sıra ekrana gelen Diamond League dışında sporsuz geçiyor.Futbol, basketbol da yok. Neyse ki Daegu'da Atletizm Dünya Şampiyonası var.

    Evet gelelim soruma Eurosport Ski Jumping spikerlerinden biri var ki benim için onu dinlemek çok keyifli. Hani şu "Büyük sıkıntı, büyük şok" sözlerini bol bol kullanan spiker. Çok hoşuma gidiyor. Netten bu spikeri araştırırken onun olsa olsa Onur Salman olabileceğini düşündüm. Doğru mu acaba? Değilse adı, soyadı vs. nedir?

    Morgi ve Scirocco he. Güzel ikili. :D
    He bu arada Red Bull esprisi güzelmiş.

    YanıtlaSil
  2. Evet Onur Salman'ın ta kendisi.. Ayrıca Eurosport'un diğer kayakla atlama spikeri Ozan Sülüm de sitemiz kurucularından ve yazarlarındandır..

    YanıtlaSil