9 Şubat 2014 Pazar

ŞİKAYETİM VAR!


Hani TRT Sochi Olimpiyat Oyunları'nda yer alan artistik patinaj yarışmalarını yayınlayacaktı? Anlaşma yapıldı denilmişti gazetelerde? TRT 3 Spor'un yayın akışına baktığımız zaman sadece 13 Ocak 2014 Perşembe günü saat 17.00'de Erkekler Serbest Programı yayınlayacağını görüyorum. Aynı şey 13.02.2014 Cuma günü saat 17.00'de de yazılı, en iyi ihtimalle bunlardan birisi kısa program yarışması!
 
Peki gerisi nerede? Buz Dansı? Çiftler? Bayanlar Kısa ve Serbest Program? Gala? Kayakla Atlama dalının ilk yarışması bugün Türkiye saati ile 19.30'da. Peki TRT 3'de ne var? Manisa-Orduspor, üstelik iki kez yayınlanıyor! TRT neyin anlaşmasını yapmış o zaman?
 
Üstelik dünden beri TRT 3 Spor kanalının yayını bozuk, hem görüntü hem ses!
 
Ülkesinde tek kanallı ve sansürlü dönemde artistik buz pateni yarışmalarını her sene aksamadan izlemiş, adeta izlemeye empoze edilmiş, YANLIŞ ANLAŞILMASIN İYİ Kİ DE EDİLMİŞ, bir neslin çocuğuyum. O yüzden kış sporları ile uzaktan ilgisi olmayan bir yerde doğmuş olduğum halde en çok öğrendiğim ve izlemekten keyif aldığım sporlar oldu kış sporları, özellikle de artistik buz pateni ve kayakla atlama!
 
Ülkesinde milyarlarca para dökülüp kayakla atlama kuleleri yapılmış ancak ilk organizasyondan sonra bütçe yetersiz denilip FIS'e sırtını dönmüş bir ülkenin çocuğu!
 
Açılış Töreni'ni naklen yayınlayıp, ki iyi ki de yayınlamışlar, yoksa bizi ilk kez buz dansında temsil edecek olan Alper'i ve Alisa'yı, Alper'i Türk Bayrağı'nı taşırken, Emre Şimşek'i göremeyecektik, temsilcilerimizin olduğu yarışmaları yayınlamayan bir ülkenin çocuğu!
 
Kayakla Atlama kulesi olup kayakla atlama yarışmalarını izleyemeyen bir ülkenin çocuğu! Bayanlarda Avrupa 9.su bir sporcu yetiştirmiş bir ülkenin çocuğu!
 
Sezonun en büyük organizasyonunu yayınlamaktan aciz ancak açılış töreninde arz-ı endam etmiş bir iktidarın yönettiği ülkenin çocuğu! YAZIKLAR OLSUN!

1 yorum:

  1. Madem ki yayin hakkini aldiniz neden kayakla atlamayi gostermiyosunuz sadece bazi dallardakileri gosteriyosunuz bundan bende sikayetciyim hepsini neden yayinlamiyosunuz sebebi nedir?

    YanıtlaSil