21 Eylül 2011 Çarşamba

Kayakla Atlama Minik Takımı, Erzurum'da Kampa Girdi

Kiremitlik Tepe'deki atlama kulelerinin zemininde ve pistte sorun olduğu iddialarıyla gündeme gelenTürk Telekom Atlama kuleleri minik kayakçıları ağırlıyor. Sloven uyruklu teknik direktör Yuri Yurik gözetimindeki 15 kişilik yıldızlar kayakla atlama minik kız ve erkek takımı Erzurum'da kampa girdi. 10 günlük kamp süresince sporcular ıslatılmış yapay çimler üzerine kayakla atlayış yapacak. Kamp esnasında aileler çocuklarını çalışmalar esnasında yalnız bırakmadı. Aileler çocuklarının rampalardan atlayışını heyecan ve korku içerisinde seyretti.

Teknik Direktör Yurik, Dünya Yıldızlar Şampiyonasına sporcularını hazırladığını söyledi. Yurik, sporcuların performasından memnun kaldığını da dile getirdi. Minik sporculardan Serdar Tahla Şimşek, Dünya şampiyonası öncesinde kampa girdiklerini ve amaçlarının Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmek olduğunu belirterek, "Antrenmanlara başladık. Şampiyonluk kupasını kaldırmak istiyoruz." dedi.

Mustafa Dursun'un annesi Semahat Dursun ise pist kenarında oturduğu banktan hem oğlunun atlayışını izledi hem de düşüp sakatlanmaması için dua etti. Anne Dursun, oğlunun atlayış yapmasından önce dua ettiğine dikkat çekerek, "Her atlayış öncesinde ellerimi kaldırıp dua ediyorum. Oğlumun katılacağı yabancı ülkelerdeki yarışmalarda devletimizi gururla temsil edip, ay yıldızlı bayrağımızı gururla dalgalandırmasını istiyorum." açıklamasında bulundu. Aleyna Sarıgül'ün annesi Aysel Sarıgül de kızının bu sporu isteyerek yaptığını, hedefinin Türkiye'yi gururla temsil etmek olduğunu kaydetti.

Kaynak:CHA

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder