24 Mayıs 2011 Salı

Alexander Pointner 2014'e Kadar Avusturya'yla


2004'ten beri Avusturya'nın başında olan Alexander Pointner'ın kontratı 2014 yılına kadar uzatıldı. Avusturya'nın başarısından yetenek havuzundan bahsetmeye gerek yok diye düşünüyorum. Sadece isimlere baktığımız zaman bile Pointner'ın yarattığı bir anlamda "Yenilmez Armada"nın büyüklüğünü görüyoruz; Thomas Morgenstern, Gregor Schlierenzauer, Andreas Kofler ve sırasını bekleyen nice gençler...

"Alexander'ın antrenörlüğe devam etmesi beni çok memnun etti. Onun profesyonel anlayışı başarımızın ve gelecekte başaracaklarımızın en büyük temelini oluşturuyor." dedi Ernst Vettori.

Alexander Pointner ise "Avusturya Kayak Federasyonu'yla aramızdaki karşılıklı saygı beni çok memnun ediyor. Seçtiğimiz yolda bizi sürekli destekleyen insanlarla devam etmek gerçekten sevindirici. Önümüzdeki başarılar ve görevler için büyük heyecan duyuyorum."

Ayrıca Avusturya Kayak Federasyonu Harald Rodlauer'in Josef Walluschnig'in yerine kadın takımının antrenörlüğüne getirildiğini açıkladı. Josef Walluschnig ise Avusturya B Takımı'nın antrenmanlarında görev almaya başladı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder